Jun
05
2011

Silent night stand

Ze werd wakker van de regen. Na een prachtige week waarin zon en blauwe luchten het thema waren, nam nu de regen het over en het grijze. De wind joeg de vogels in hun nesten en trok aan de takken.
Toch was het nog erg warm. Haar huid was vochtig, door lichte transpiratie. Zwoel was het, net zoals de nacht geweest was. De herinnering aan strelende handen, verhitte zoenen en een opzwepende dans, liet haar glimlachen en ze slaakte een zachte zucht van nagenot. Ze rekte zich uit en voelde de lichte spierpijn die de nacht had veroorzaakt.
“Hmmm.” Murmelde ze tegen zichzelf. “Iets andere bewegingen dan ik gewend was, maar God wat was het goed” .

Het plagerig flirten en speelse praten waren ontaard in een veelbelovende dans. Zijn handen hadden haar dicht tegen hem aan geleid, ze hoefde niet te raden of hij haar wilde.
Haar heupen had ze dicht tegen hem aan gekanteld en hem zo antwoord gegeven op zijn hees gefluisterde vraag “Je danst geweldig sexy, maar ben je net zo enthousiast in bed?” Terwijl ze haar lange vingers door zijn haar vlocht, had ze zijn hoofd naar zich toegetrokken en gefluisterd “Maar het is al wel even geleden, so be gentle.” Met een grom had hij haar zachte lippen opgeëist en zij had hem met graagte ontvangen.
De bas vibreerde door hun lichamen, als waren ze één en ondanks de golvende mensenmassa bewogen zij alleen in hun eigen wereld. Ze lieten elkaar niet meer los totdat de muziek wegstierf en uniformen hen naar buiten dirigeerden.
Lachend liep ze voor hem uit, draaide ze zich naar hem om, omdat ze zijn ogen voelde branden, en zijn verwachting in de ruimte tussen hen in sidderde.
Ze stond stil met gespreide armen, en hij liet zich met gemak vangen. “Wil je met me mee? “ Fluisterde ze in zijn oor, terwijl haar handen over zijn rug zwierven. Hij greep haar billen om haar dicht tegen zich aan te drukken en haar te laten voelen dat hij nog niet klaar was om te vertrekken, maar wel voor haar.

Een taxi bracht hen thuis, de chauffeur had moeite op de weg te letten, de geluiden vanaf de achterbank logen er niet om, de gefluisterde woordjes deden hem blozen, en dat terwijl hij toch echt al het een en ander had meegemaakt. Het zou zijn laatste rit van deze nacht zijn. Zijn vrouw zou prettig verrast worden met een onstuimige man die iets vroeger thuis was dan normaal.
Eenmaal bij haar thuis had ze muziek opgezet. “Niet praten, alleen voelen” waren haar woorden. En hij vond het best, hij kwam niet voor een gesprek.

Ze stapte uit haar bed, viste haar slipje van de grond, vond haar bh over de spiegel, haar hakken lagen aan het voeteneinde, ze had ze lang aangehouden, pas op het allerlaatste had zij ze uitgetrokken. De herinnering aan haar dans voor hem en hoe hij naar haar had gekeken, gaf haar nu nog een hete schok door haar lijf. Hij had alleen iets teveel gepraat, vond ze.
Ze legde de spullen in de wasmand en stapte onder de douche, voor de tweede keer, vannacht had ze ook al een douche genomen. Ze hield er nou eenmaal van om fris te zijn en slaap spoel je af, zo hoort dat.

Het schuim verborg de blauwe waas in haar zij. Vijf kleine afdrukjes in die vage bloeduitstorting verraadden zijn greep, hij was sterk en had willen sturen toen ze op hem zat. Maar nadat hij de hele avond had geleid, bepaald had waar zijn handen waren en in welke houding haar lichaam was. Nadat zij hem een tijdje op zijn manier haar had laten verleiden, strelen, kussen en bevredigen, zichzelf in haar had geleegd, was het nu haar beurt. Haar dans, slechts op haar torenhoge naaldhakken had hem hongerig gemaakt, haar drankje had hem gewillig gemaakt en liet hij zich lachend met zijden koorden vastbinden. Hij liet zich kreunend door haar berijden en moedigde haar met hese stem aan. Het had haar gestoord. “Stil nou! Ik hou van stilte!”

Ze haalde de zijden koorden uit de wasmand en deed ze samen met haar lingerie in de wasmachine. Één koord gooide ze weg, daar zou ze een nieuwe voor moeten vlechten.

Ze legde een kussen op zijn gezicht terwijl ze over hem heen schoof. Dat maakte hem wel stil. Ze duwde terwijl ze op hem draaide, bijtend op haar onderlip, zichzelf ook dwingend ze stil te zijn, alleen te voelen en zich te fixeren op haar ontlading. Één hand kreeg hij uit het koord. Hij duwde, sloeg op haar heup, kneep in haar zij, vocht voor zuurstof, gelukkig smoorde het kussen zijn geluid. Zijn geworstel en de pijnscheuten, door het slaan van zijn vrije hand, wond haar alleen meer op en ze kwam schokkend, maar zonder geluid, huilend. En hij werd eindelijk stil.

De wasmachine snorde, verstoorde als enige haar stilte maar ze vond het niet erg. Ze keek uit het raam en zag hoe de zon terrein probeerde te winnen op de regen en wolken die het water venijnig uit zich gooiden. Ze wilde genieten, van de hitte van de nacht, van de zwoelte van de ochtend, maar bovenal van de stilte in huis, in haar. Maar ze had nog wat te doen.

De man lag op haar bed, kil, geen aanmoedigingen meer. Ze moest hem opruimen, en niet meer laten liggen, zoals de vorige keer, die man had haar 10 jaar van haar leven gekost…

Written by in: Soft sexy | Tags: , , , , , , , , ,

2 reacties »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

© 2009 - 2011 Dina.AtEllens.nl | Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com